10.5.13

Moederdag brunch uit de keuken van de zussen

Iris en Els



Er zijn zo van die momenten waarop brunch gewoonweg moet, moederdag is er een van en daarom mocht het ook zeker niet in ons boek ontbreken. We hebben er zelfs een speciaal thema van gemaakt: helemaal in het roze!

Breng voor je mama de allermooiste bloemen mee: roze pioenen. Zachtroze of knalroze!

Maak voor haar  een seabreeze cocktail, die iedereen in vakantiesteming zal brengen. De croissants met aardbeien zijn altijd een topper. 


Seabreeze cocktail

Neem een hoog glas en schenk er in:
30 ml wodka
60 ml veenbessensap
45 ml roze pompelmoessap
het sap van 1/2 limoen

Roer en vul het glas verder op met ijsblokjes.






Croisssants met aardbeien en geitenkaas

IngrediĆ«nten voor 4 personen
4 croissants
veldsla
bakje aardbeien
honing
zachte geitenkaas
versgemalen peper

Was de veldsla en aardbeien en snijd fijn.
Snijd de croissant open en bestrijk met honing, verdeel de geitenkaas erover en leg er de blaadjes veldsla en de stukjes aardbei op.
Werk af met versgemalen peper.


Lees ook alles over ons boek en moederdag brunch deze maand in Psychologies Magazine.